نصب و راه اندازی

آیا نیاز به نصب و سرویس آسانسور دارید؟

با تکمیل فرم به سرعت باشما تماس خواهیم گرفت

درخواست نصب و راه اندازی

پس از خرید آسانسور مهمترین قدم بعدی نصب و راه اندازی دستگاه می باشد . پس از آنکه مهندسین طراح آسانسور شرکت با حضور در محل پروژه و بررسی شرایط و نقشه موجود ساختمان بهترین و بهینه ترین حالت طراحی را انجام می دهند. مراحل نصب و راه اندازی آسانسور یک فرایند تخصصی است و از آنجایی که آسانسورها طبق استاندارهای بین المللی ساخته و نصب می شوند باید با دقت فراوان مراحل نصب و راه اندازی آسانسور توسط تکنسین های فنی مجرب انجام شود . تمامی همکاران ما آموزش های اصولی و کافی را در هر بخش دیده اند و دارای چک لیست دقیق از روند کار و ترتیب انجام دهی آن هستند .

سپس تمامی قطعات و تجهیزات مکانیکی و الکتریکی مربوط به سیستم پله برقی ویا پیاده رو متحرک کامل نصب می گردند

مراحل نصب و راه اندازی آسانسور که توسط پرسنل مجرب شرکت Lion Elevator انجام می شود به شرح ذیل می باشد :

اولین مرحله نصب و راه اندازی آسانسور آماده سازی چاه آسانسور می باشد که به منظور نصب کلیه تجهیزات و قطعات مرتبط با آسانسور می بایست در آن نصب گردد . این مورد در آسانسورهای بدون موتورخانه که کلیه تجهیزات موتورخانه نیز در چاه نصب می شود بیشتر حائز اهمیت می باشد .

برای راه اندازی و شروع به کار دستگاه لازم است که تمامی قطعات و تجهیزات ایمنی آن جز به جز چک شده و ایمنی کافی مسافران مورد بررسی قرار گیرد . پس از انجام و تکمیل این ، پله برقی و پیاده رو متحرک آماده بهره برداری می باشد .


قدم بعدی آهن کشی جهت نصب ریل آسانسور می باشد ، انجام این مرحله بسیار مهم است و باید به طور تخصصی توسط تکنسین های آموزش دیده انجام شود. درصورتی که آهن کشی در این مرحله به درستی انجام شود باعث تثبیت ریل های کابین آسانسور می شود و همین امر موجب ثبات حرکت آسانسور و عدم لرزش آن می شود .همانطور که تمام مراحل نصب آسانسور از نظر ایمنی مهم می باشد اما مرحله آهن کشی آسانسور مهم ترین مرحله ایمنی آن محسوب می شود. به همین دلیل نقشه آهن کشی آسانسور توسط متخصصین این شرکت با استفاده از نرم افزار تخصصی طراحی می شود.

پس از آهن کشی نوبت به نصب درب و ریل آسانسور می‌رسد این فضاسازی به جهت نصب درب آسانسور در مرحله آهن کشی انجام می شود که باید با دقت محاسبه و جایگذاری شود . در هر آسانسوری دو نوع درب کابین و طبقات نصب می شود که برای بالا بردن ایمنی بسیار موثر است ، سپس کابین آسانسور جهت نصب به این قسمت هدایت می شود .

پس از اتمام این مراحل نوبت به نصب مکانیکی آسانسور یا نصب مکانیکال می رسد ، که این مرحله شامل مراحل متعددی بوده که از نصب موتور و کابین گرفته تا نصب دیگر تجهیزات و قطعات با کیفیت بالا مانند فلکه هرزگرد و گاورنر، همگی در این مرحله انجام می شوند . در مرحله بعدی نصب الکتریکال آسانسور می باشد که قطعاتی مانند تابلو فرمان ، شستی آسانسور ، نصب شالتر ، سنسور آهنربایی و مانند اینها در این مرحله نصب می شوند.

آخرین مرحله ، اخذ استاندارد آسانسور می باشد بهتر است کار را به یک شرکت معتبر بسپارید تا بر طبق استاندارد پیش رفته و تمامی موارد شامل استاندارد را از ابتدا رعایت کرده و برطبق آن عملیات طراحی ، نصب و راه اندازی را انجام دهند که تضمین دهنده ایمنی دستگاه و سرنشینان می باشد . شرکت Lion Elevator با تکنسین های مجرب و آموزش دیده خود و طبق استانداردهای داخل کشور آماده ارائه خدمات در سراسر ایران و در 24 ساعت شبانه روز می باشد ، با ما در ارتباط باشید .